Nyheder

Posted 2 marts 2019 by
  

 


 Indkaldelse til ekstraordinært medlemsmøde 20. april 2019 kl. 9 i klubhuset.

Indkaldelsen er foranlediget af bestyrelsens ønske om at indskrive padel i vedtægterne for Tisvilde Tennis, og opnå medlemsmødets godkendelse heraf.

Derudover vil der orienteres om selve padelsporten, status for vores padelbane samt finansieringsplanen for etableringen ved siden af tennisbanerne.

1. Valg af dirigent og referent.

2. Orientering om padelprojektet

  • Præsentation af padel

  • Præsentation af byggeprojektet

  • Finansieringsplan for projektet

3. Godkendelse af forslag til vedtægtsændring.
      • Tilføjelse til formålsparagraffen, se medfølgende :

Tisvilde Tennis er en afdeling under Tisvildeleje Gymnastikforening – TGF, og dens virke falder indenfor rammerne af TGF’s vedtægter. Formålet for Tisvilde Tennis er at skabe de bedst mulige betingelser for tennis og padel i området.

4. Eventuelt

De gældende vedtægter ses på hjemmesiden under ’Om klubben’. Se økonomi her

 Standerhejsningen er lørdag 20. april kl. 11.

Foråret på banerne er så småt i gang og  vores banemand har sat rekord i år. Der kan allerede nu spilles tennis i ægte Tisvilde solskins vejr. Grundet evt nattefrost må der først spilles fra kl 12.
Da vi er ude i så god tid i år, er der endnu ikke trukket kontingent ( det sker medio marts ).
Den måde, du lige nu kan booke baner på, er ved at gå ind på din profil og lave betalingen – så kan du booke med det samme derefter. ( du bliver så ikke trukket senere).

I vinterens løb har vi truffet nye beslutninger, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi har valgt at ansætte en dygtig og engageret træner Anna Sundgaard Christensen.
Anna spiller og træner i ATK og har bl.a. tidligere også været træner for juniorafd. i Hillerød. Hendes og klubbens ønske er, at træningen både er sjov og lærerrig, og at det tager udgangspunkt i den enkelte spillers niveau. 

Velkommen til Anna, som også vil koordinere klubbens øvrige trænere.
Juniorcamp ligger i år i uge 27, og der vil være tilmelding via hjemmesiden.

Vi informerer, når tilmeldingen er åben.

Juniortræning begynder lørdag 4. maj kl. 13-15. Det samme gør kom-og slå, som har skiftet navn til seniortræning. Der spilles kl. 15-17.

Følg også vores opdateringer  på facebook og instagram