Juniorer

Posted 5 april 2019 by

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
JUNIORCAMP START


Juniortræning 2019

Fra lørdag 27. april og lørdage i maj og juni kl. 13.00-15.00, juli og august onsdag kl. 16.00-18.00, sidste gang 7. august.
Ingen juniortræning i ugen med Junior Camp. For alle spillere, der er medlemmer af klubben fra 6 til 18 år. Både for begyndere og øvede.
Trænerne udvikler spillernes teknik og spilforståelse.

Junior Camp 2019

TENNIS I SOMMERFERIEN

Nu er tilmelding til årets hyggeligste junior camp i Tisvilde Tennis Klub åben – Gå ikke glip af en uge fyldt med tennis og nye venskaber.

Igen i år afholder Tisvilde Tennis Klub junior camp i uge 27, fra mandag d. 1. juli til fredag d. 5 juli.Som de foregående år vil børnene blive opdelt i et formiddagshold fra kl. 9-12samt et eftermiddagshold fra kl. 13-16.

Erfaringsmæssigt opfordrer vi til, at de yngre børn i alderen 5-12 år kommer til formiddagsholdet, mens eftermiddagsholdet primært er tiltænkt børn fra 7 år og op efter. Efter første dag kan der ske rokeringer, da vi i år stræber efter, at børnene bliver matchet efter niveau og med henblik på at skabe sociale relationer. DOG SKAL MAN HOLDE SIG OPDATERET HER PÅ SIDEN UGEN OP TIL CAMPEN, DA HOLD FORDELINGEN KAN ÆNDRE SIG AFHÆNGIG AF TILMELDINGERNE.

Tilmeldingen vil i år ske via hjemmesidens bookingsystem, prisen er som altid 700 kr. for børn, der er medlemmer af Tisvilde Tennis, eller har søskende, forældre eller bedsteforældre, der er medlemmer. For ikke medlemmer er prisen 900 kr. Det er også muligt at tilmelde dit barn på første dagen, hvis du af en eller anden grund ikke får dig tilmeldt via hjemmesiden. På førstedagen vil fremmøde og indskrivning for formiddagsholdet være kl 8.45og fremmøde og indskrivning for eftermiddagsholdet vil være fra kl. 12.45 (kontanter eller mobilpay). Vi opfordrer dog til, at tilmeldingen primært sker via hjemmesiden. I kan risikere, at der er tilmeldt så mange (max. 110), at campen er udsolgt.

Tilmeldingen er åben og sker via nedenstående link:
https://tisvildetennis.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx#A4

Som et nyt tiltag i år vil der være outdoor træning med Mette Karin Petersen. Hver morgen kl. 8.50-9.20 har du mulighed for, at få 30 minutters funktionel træning ude på plænen. Mette har de sidste 12 år arbejdet med personlig træning og holder til dagligt til i Cramers studie på Esplanaden. Alle forældre og bedsteforældre er velkomne, det kræver ingen tilmelding, men et minimum af 3 deltagere. 

Ved yderligere spørgsmål kontakt venligst Nils.engberg@natmus.dk/ 28608833

 

Grilltennis 2019

Hver torsdag i højsæsonen kl. 18.00. Se under Nyheder og Kalender.
Du kommer med din ketcher, vi sætter alle deltagere sammen til jævnbyrdige doubler.
Fra kl. ca. 20.30 griller vi vores medbragte kød, pølser eller fisk og spiser sammen.
Kom og deltag i dette hyggelige arrangement, og mød mennesker i alle aldre og på alle niveauer.


Åbne doubler 2019

Mandage fra 10-12 i sæsonen arrangeres åbne doubler, herre, dame og mix.
Onsdage fra 10-12 i sæsonen arrangeres åbne damedoubler.
Alle er velkomne, men for at deltage kræves der grundlæggende spillemæssige færdigheder.
Om onsdagen er der er mulighed for at benytte boldmaskinen.