Om fortrolighed

Posted 4 februar 2011 by

 

Den nye dataforordning GDPR pr. 25.maj -2018 

Tisvilde Tennis opdaterede privatlivspolitik

Websitet ejes og publiceres af: Tisvilde Tennis, Godhavnsvej 3 , 3220 Tisvildeleje

 Vedr. personoplysninger

 Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig ved indmeldelse, eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb via websitet.

 

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet via vores hjemmeside: I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato, indmeldelsesdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, indmeldelse, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

 

Sikkerhed Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores oplysninger om dig er desuden beskyttet via vores registrering af at al databehandling foregår hos Klubmodul.dk (se afsnit sikkerhedsoverblik), med hvem vi har en kontraktlig aftale, og hvor klubmodul.dk’s sikkerhedpolitik ligeledes er opdateret iht databehandlingsloven krav.

 

Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at indmeldelse, fremsende et nyhedsbrev osv.. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger Tisvilde Tennis benytter herudover en række tredjeparter (Klubmodul.dk) til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Tisvilde Tennis. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk.

 

Links

Se Tisvilde Tennis’ bestyrelse